Home Taarten Cupcakes Borrelhapjes Overig gebak Bestel informatie


 

Behalve marsepein taarten is het ook mogelijk om ander gebak te bestellen.

Denk hierbij aan een appeltaart, kwarktaart, brownie enz. Er is van alles mogelijk.

Hieronder staan wat voorbeelden maar er is natuurlijk nog veel meer mogelijk.

Chocoladeboterkoek met oeobodem em chocolade ganache

 

Caramelita (caramel chocolade taart)

 De ingrediŽnten van de taart zijn: bloem, havermout, suiker, roomboter,gecondenseerde melk, basterdsuiker, witte chocolade en pure chocolade. Er kunnen eventueel ook (wal)noten aan de taart toe gevoegd worden. De taart heeft een doorsnede van 20 cm (geschikt voor 8 tot 12 stukjes, afhankelijk van de grote waarin de stukjes gesneden worden).

De prijs voor deze taart komt op 10,00

 

Snickerstaart.

De ingrediŽnten van de taart zijn: bloem, pinda's, roomboter, gecondenseerde melk, basterdsuiker, melk chocolade en nougat. De taart heeft een doorsnede van 20 cm (geschikt voor 8 tot 12 stukjes, afhankelijk van de grote waarin de stukjes gesneden worden).

De prijs voor deze taart komt op 10,00

Speculaas noten slof.

Deze taart kan ook gedecoreerd worden met sinterklaas snoepgoed om er een sinterklaas slof van te maken.

De ingrediŽnten van de taart zijn:  roomboter, bloem, suiker, eieren, speculaaskruiden, amandelspijs, Zwitserseroom, gecarameliseerde noten. De taart heeft een afmeting van 26 cm x 11 cm (geschikt voor 8 tot 10 stukjes, afhankelijk van de grote waarin de stukjes gesneden worden).

De prijs voor deze taart komt op 10,00

 

Appel/noten slof.

De ingrediŽnten van de taart zijn:  roomboter, bloem, suiker, eieren, kaneel, amandelspijs, Zwitserseroom, gemixte noten, appel, rozijnen. De taart heeft een afmeting van 26 cm x 11 cm (geschikt voor 8 tot 10 stukjes, afhankelijk van de grote waarin de stukjes gesneden worden).

De prijs voor deze taart komt op 10,00

 

Een slof is ook met een andere vulling/decoratie te bestellen. Wilt u hier meer over weten, mailt u mij u hier gerust over.

 

   

Boterkoek met noten.

De ingrediŽnten van de taart zijn:  roomboter, bloem, suiker, eieren en gemengde noten. De taart heeft een doorsnede van 20 cm (geschikt voor 8 tot 12 stukjes, afhankelijk van de grote waarin de stukjes gesneden worden).

De prijs voor deze taart komt op 8,50

   

Boterkoek met stukjes stroopwafels.

De ingrediŽnten van de taart zijn:  roomboter, bloem, suiker, eieren, kaneel, karamelblokjes en stukjes stoopwafel. De taart heeft een doorsnede van 20 cm (geschikt voor 8 tot 12 stukjes, afhankelijk van de grote waarin de stukjes gesneden worden).

De prijs voor deze taart komt op 7,50

   

Tartelettes

Deze zijn in diverse soorten te maken.

De ingrediŽnten van de bodempjes zijn:  roomboter, bloem, suiker, eieren, amandelmeel. Voor de vulling van de tartelettes is veel mogelijk zoals bijvoorbeeld:

gevuld met banketbakkersroom en stukjes fruit, chocolde, snickers, noten, appeltaartvulling. Dit zijn wat voorbeelden maar er is natuurlijk nog veel meer mogelijk. De tartelettes hebben een doorsnede van  8 cm. De prijs is afhankelijk van de vulling die u in de tartelettes zou willen. Dit is op aanvraag.

 

 

    

Stroopwafel cupcake                     Oreo cupcake