Home Taarten Cupcakes Borrelhapjes Overig gebak Bestel informatie


 

Mijn hobby is het maken en decoreren van cupcakes en taarten. Wilt u graag een taart of cupcakes bestellen dan is dit mogelijk.

De taarten die op mijn site staan zijn voorbeelden van taarten die door mij gemaakt zijn. Ik vind het leuk om van elke taart iets unieks te maken , en maak dan ook ieder taart weer net even anders.

In overleg met u maak ik graag een mooie taart voor u. De taart wordt gemaakt van biscuitgebak.

Hierbij wordt geen boter gebruikt waardoor de taart lekker luchtig is.

De taart word gevuld met twee lagen vulling naar keuze, word afgesmeerd met botercrème en daarna bekleed met marsepein.

Ook is het mogelijk om borrel hapjes of een borrelplank te bestellen.

In overleg met u kunnen de borrel hapjes of borrelplank worden samengesteld.

 

 

Prijsindicatie van de taarten:

De prijzen zijn afhankelijk van wat u precies zou willen. Voor een exacte prijs van een taart mag u mij altijd mailen. Om een indicatie te geven:

 

 Een met marsepein gedecoreerde taart van:

* 15 cm doorsnede voor 6 tot 8 personen vanaf  19,50     

* 20 cm doorsnede voor 8 tot 12 personen  vanaf  25,00   

* 25 cm doorsnede voor 16 tot 20 personen vanaf 35,00   

* 30 cm doorsnede voor 20 tot 25 personen vanaf  42,00   

* 35 cm doorsnede voor 30 tot 33 personen vanaf  50,00   

* Een barbietaart is voor 16-20 personen en kost  42,00 euro inclusief barbie  

 

Wilt u geboetseerde figuren op de taart dan reken ik daar iets extra voor, afhankelijk van wat u erop zou willen hebben.

 

* Meptaartje (klein taartje waar uw kindje lekker mee kan knoeien) 7,50 (alleen in combinatie met een (verjaardags)taart te bestellen, en word gevuld met dezelfde vulling als de verjaardagstaart.

 

 

 

 

Cupcakes gedecoreerd met marsepein 1,60 per stuk, met een minimale afname van 6 stuks.

Minicupcakes gedecoreerd met marsepein 0,80 per stuk, met een minimale afnamen van 12 stuks

 

Het is ook mogelijk om een Gender Reveal taart te bestellen.
Wil je op een leuke manier je familie en vrienden op de hoogte brengen of je een jongentje of een meisje krijgt? Doe het met taart! De taart word neutraal bekleed (decoraties in roze en blauw op een taart, of anders naar keuze) maar de binnenkant van de taart (het biscuit) word in de kleur roze of blauw gekleurd. Tijdens het aansnijden van de taart wordt het dus duidelijk of het een jongentje of een meisje gaat worden.

 

Vulling van de taart:

De taarten worden in overleg met u gevuld. Hierbij enkele voorbeelden van vullingen:

 

* Banketbakkersroom

* Aardbeienmousse of crème

* Citroenmousse of crème

* Chocolademousse of crème

* Mouse of crème op basis van een (favoriet) koekje zoals bijvoorbeeld,

bastogne, bokkepootjes enz

* Diverse soorten jams bijvoorbeeld, aardbei, abrikoos, framboos, kersen, vier vruchten

* Lemoncurd

 * Diverse vlaaivullingen zoals bijvoorbeeld kersen, aardbei

* Zwitserse room

(een crème is op basis van botercrème. Dit word vooral voor bruidstaarten gebruikt omdat dit een vulling is die goed buiten de koelkast, maar wel op kamertemperatuur bewaard kan worden)

Een bruidstaart maak ik alleen met een vulling op basis van een crème.

En zo zijn er natuurlijk nog veel meer mogelijkheden. Heeft u zelf een lekkere combinatie dan kan dit natuurlijk in overleg ook.

Wilt u (vers)fruit toegevoegd hebben aan uw vulling is dit tegen een meerprijs ook mogelijk.

Voor een vulling op crème basis reken ik iets meer.

 

Overig gebak:

Wilt u liever een appeltaart of een kwarktaart of iets anders bestellen. Neem hier dan gerust contact met mij over op. Dan kan ik samen met u kijken wat mogelijk.

 

Proeverij:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wilt u graag uw bruidstaart door mij laten maken maar weet u nog niet zo goed welke vullingen u in de taart wilt hebben? Ik kan u hiervoor een proeverij aanbieden. Hierbij maak ik twee kleine taartjes gevuld met vullingen naar u keuze. Mocht u meerdere smaken vullingen willen proeven is dit ook mogelijk. Ik maak dan verschillende vullingen voor u die geproefd kunnen worden. De kosten voor een proeverij zijn vanaf 20,00 euro. Wilt u hier meer informatie over willen hebben dan mag u mij altijd mailen. Ik reken voor een bruidstaart dezelfde prijzen als voor iedere andere taart.

 

Borrelhapjes / borrelplank:

Borrelhapjes/borrelplank stel ik graag in overleg met u samen. Prijs voor de hapjes/plank is afhankelijk van uw wensen. Zodra ik uw wensen weet kan ik u daarover een prijsopgave geven.

 

Algemene voorwaarden:

- Bestelde taarten en cupcakes dienen op gehaald te worden in Nieuwegein. Ophalen van een taart kan door de weeks in overleg met u de gehele dag, op zaterdag kan dit alleen in de ochtend tussen 9:00 uur en 10:00 uur of in de avond tussen 19:00 uur en 20:00 uur. Het is helaas niet (meer) mogelijk om de taart op zondag op te halen.

- Betaling of aanbetaling van de taart dient vooraf overgemaakt te worden, en uiterlijk 1 week voor de leverdatum op mijn rekening te zijn bijgeschreven (dit in verband met het tijdig aanschaffen van het materiaal).

-Er gaat een hoop tijd in een taart zitten dus bestel de taart die u zou willen hebben tijdig om teleurstellingen te voorkomen. Het is altijd mogelijk om een bepaalde datum alvast te reserveren in mijn agenda en dan later uw wensen door te geven. Een bestelling kan tot een week voor de datum waarop u een taart nodig heeft doorgegeven worden of gewijzigd worden. Daarna is dit helaas niet meer mogelijk (dit in verband met de tijd die ik nodig heb voor eventuele voorbereidingen)

- Helaas kan het voorkomen dat ik ziek word (dit is gelukkig nog niet voor gekomen) en daardoor niet in staat zal zijn om een taart te maken die op dat moment in bestelling staat. Het kan in deze situatie helaas voor komen dat ik een bestelling dan (ook op het laatste moment) moet annuleren. Voor u natuurlijk heel vervelend, dat begrijp ik heel goed, maar voor mij is het op dat moment helaas niet anders. De aanbetaling van de taart krijgt u dan zo snel mogelijk weer terug gestort op uw rekening.

 

web report